ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

GOLD PEPTIDE
αKERATIN

ΜΕ ΠΟΛΥΠΕΠΤΙΔΙΑ,
ΦΥΤΙΚΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΚΑΙ
ΥΓΡΟ ΧΡΥΣΟ

ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ 
& ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

GOLD PEPTIDE αKERATIN​

Ανάπλαση & ζωντάνια!​

Η ζωντάνια και η όψη των μαλλιών εξαρτάται εξ’ολοκλήρου από την φυσική τους υγρασία και την κατανομή του φορτίου κατά μήκος των κερατινοποιημένων ινών. Ο αποκλειστικός συνδυασμός της Gold Peptide αKeratin ενυδατώνει, αναδομεί και αποκαθιστά τη ζωντάνια, την ελαστικότητα και την λάμψη των μαλλιών.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Πολυπεπτίδια Σόγιας & Σίτου

Διεγείρουν την ανάπτυξη της τρίχας, βελτιώνουν την πυκνότητά και ενισχύουν τη δομή, διατηρώντας τη δύναμη και την ελαστικότητα της τρίχας.

Φυτική Κερατίνη

Δρα ως παράγοντας σχηματισμού φιλμ και ενυδάτωσης, διατηρεί και επιδιορθώνει τη δομή της επιδερμίδας, προστατεύοντας τις ίνες από βλάβες.

Υγρό Χρυσό

Ενυδατώνει και μαλακώνει τα μαλλιά, τα δυναμώνει και τα προστατεύει από τις περιβαλλοντικές βλάβες χάρη στις αντιοξειδωτική του δράση.

GOLD PEPTIDE αKERATIN​

Τεχνολογία & Δράση

Πώς λειτουργεί το αKeratin Gold Peptide;

Ο αποκλειστικός συνδυασμός πεπτιδίων από υδρολύματα σόγιας και σίτου, σε συνέργεια με τη φυτική κερατίνη και το υγρό χρυσό που χρησιμοποιείται, ενυδατώνουν τα μαλλιά και δημιουργούν ένα φυσικό και διαπερατό φιλμ στην ίδια την ίνα.

Το αποκλειστικό κοκτέιλ αμινοξέων αναστρέφει την εξέλιξη της δομής της  κερατίνης από άλφα σε βήτα.  Με τη διατήρηση της βασική δομή των αλυσίδων άλφα-κερατίνης, που υπάρχουν στην ίνα της τρίχας, διατηρείται και αποκαθίσταται η αντίσταση και η ελαστικότητα των μαλλιών.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
GOLD PEPTIDE αKERATIN

Gold Peptide αKeratin Shampoo
500ml

Για όλους τους τύπους μαλλιών

Gold Peptide αKeratin T28 Serum 100ml

Για όλους τους τύπους μαλλιών

Gold Peptide αKeratin Mask
400ml​

Για όλους τους τύπους μαλλιών

Gold Peptide αKeratin Elixir
6x10ml

Για ταλαιπωρημένα & ευαισθητοποιημένα μαλλιά

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
GOLD PEPTIDE αKERATIN​

Δείτε βήμα βήμα πως να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα Gold Peptide αKeratin για θεραπείες ανάπλασης και αναδόμησης στο κομμωτήριο.

Εντατική Θεραπεία Αναδόμησης με το αKeratin Elixir

Αναπαραγωγή Βίντεο

Θεραπεία Αναδόμησης με το T28

Αναπαραγωγή Βίντεο