Η HAIR PROFESSIONALS δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου επαγγελματικών ειδών κομμωτηρίου και καλλυντικών και προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στους επαγγελματίες της κομμωτικής και της ομορφιάς.

Ως συνεργάτης των κομμωτηρίων και όλων των επαγγελματιών στο χώρο της ομορφιάς παρέχει προσιτά προϊόντα και ευέλικτες λύσεις με στόχο την υποστήριξη του επαγγελματία και την εξέλιξη του.

Με εμπειρία 26 ετών στον χώρο της επαγγελματικής φροντίδας των μαλλιών, βασικό μας χαρακτηριστικό είναι οι προσωποποιημένες υπηρεσίες μας. Κάθε πελάτης μας είναι ένας συνεργάτης μας και εργαζόμαστε μαζί του ώστε να ικανοποιήσουμε τις ξεχωριστές του ανάγκες.

 

 


ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Η 26 ετών συνεχή μας δράση στον χώρο της επαγγελματικής φροντίδας των μαλλιών

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στους επαγγελματίες της κομμωτικής και της ομορφιάς

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Εργαζόμαστε με κάθε συνεργάτης μας και ώστε να ικανοποιήσουμε τις ξεχωριστές του ανάγκες

YΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Ευέλικτες λύσεις με στόχο την υποστήριξη του επαγγελματία και την εξέλιξη του

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Η εξυπηρέτηση σας είναι προτεραιότητα μας και η παραγγελία σας παραδίδεται άμεσα και δωρεάν στην Αττική, αν η αξία είναι μεγαλύτερη των 100€, ή αν η συνεργασία μας είναι σταθερή!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
Οι έμπειροι σύμβουλοι πωλήσεων μας γνωρίζουν τα προϊόντα μας και ακούνε τις ανάγκες σας. Με ένα ραντεβού θα σας κατευθύνουν, θα σας συμβουλέψουν, ώστε το κομμωτήριο και οι υπηρεσίες σας να αντικατοπτρίζουν τις ικανότητες σας.


 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

HAIR PROFESSIONALS ΙΚΕ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

ΑΦΜ 800582323

ΔΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Γ.Ε.ΜΗ. 130619901000

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2109941184