Αποστολές

Ο υπολογισμός του κόστους των μεταφορικών και αποστολής υπολογίζεται με βάση τον όγκο και την αξία της παραγγελίας.
Σε όλες τις παραγγελίας άνω των 50€, σας κάνουμε δώρο τα έξοδα αποστολής!

Επιστροφές

Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας.
Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου στο 2109941184 εντός 4 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση διαπιστωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντος.

Αλλαγή Προϊόντων

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε και να αλλάξετε ένα προϊόν, έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την αλλαγή εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής. Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας συμβουλεύσουμε για το προϊόν που σας ταιριάζει!

Διαδικασία Επιστροφών/ Αλλαγών

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε το αίτημα σας τηλεφωνικά καλώντας στο 2109941184 εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε ή να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς εντός 10 εργάσιμων ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από εσάς και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την Hair Professionals και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα από την Hair Professionals χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής σε εσάς αν υπερβαίνουν το κόστος καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας.

Σχετικά με την επιστροφή/ αλλαγή ενός προϊόντος

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην λείπει τίποτα από την αρχική του συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκετε στην δική μας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής και αλλαγής του.

Ακύρωση παραγγελίας

Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 9, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2109941184 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2109941184 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Αν είστε επαγγελματίας κομμωτής ή ασχολείστε επαγγελματικά με τον τομέα της ομορφιάς, επικοινωνήστε μαζί μας!