Πληρωμές

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σε περιπτώσεις αγορών μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προτείνουμε τους εξής τρόπους πληρωμής:

Αγορά των προϊόντων μας με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Με την παραλαβή της παραγγελίας σας στον χώρο σας, πληρώνεται το σύνολο της αξίας της παραγγελίας.
Στην περίπτωση της αντικαταβολής, ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής δηλαδή με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα.
Σε περίπτωση που απαιτείται να παραγγελθούν από προμηθευτή κάποιο ή κάποια από τα πωλούμενα προϊόντα ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η εταιρία έχει τη διακριτική ευχέρεια να ζητήσει την προκαταβολή μέρους του τιμήματος για την έναρξη εκτέλεσης των υποχρεώσεων της από την πώληση.

Αγορά των προϊόντων μας με ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στον παρακάτω αριθμό τράπεζας:

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: HAIR PROFESSIONALS
ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA ΒΑΝΚ
IBAN: GR5801409960996002330000151

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της παραγγελίας και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση.
Η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός τριών εργάσιμων ημερών από την κατάθεση και τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα αποσταλούν μετά. Σε περίπτωση που κάποιο προϊον δεν είναι άμεσα διαθέσιμος, ο πελάτης θα ενημερωθεί έγκαιρα από την εταιρεία μας.
Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Αν είστε επαγγελματίας κομμωτής ή ασχολείστε επαγγελματικά με τον τομέα της ομορφιάς, επικοινωνήστε μαζί μας!