Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σε περιπτώσεις αγορών μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προτείνουμε τους εξής τρόπους πληρωμής:

Αγορά των προϊόντων μας με ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας μέσω VivaWallet. Μεταφέρεστε σε ασφαλές παράθυρο με την εγγύηση της VivaWallet πληρώνετε το σύνολο της αξίας της παραγγελίας.

Αγορά των προϊόντων μας με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρώνετε με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας COURIER κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

Αγορά των προϊόντων μας με ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στον παρακάτω αριθμό τράπεζας:

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: HAIR PROFESSIONALS
ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA ΒΑΝΚ
IBAN: GR5801409960996002330000151

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της παραγγελίας και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση.
Η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός τριών εργάσιμων ημερών από την κατάθεση και τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα αποσταλούν μετά. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμος, ο πελάτης θα ενημερωθεί έγκαιρα από την εταιρεία μας.
Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Αν είστε επαγγελματίας κομμωτής ή ασχολείστε επαγγελματικά με τον τομέα της ομορφιάς, επικοινωνήστε μαζί μας!