Εξυπερέτηση Κομμωτηρίων


Πιστεύουμε στα προϊόντα μας αλλά πιο πολύ πιστεύουμε σε εσάς τους επαγγελματίες. Αν είστε κομμωτής ή απασχολήστε επαγγελματικά στον τομέα της ομορφιάς, επικοινωνήστε μαζί μας και ένας από του σύμβουλους πωλήσεων μας, θα σας επισκεφτεί ώστε να σας ενημερώσει για όλα μας τα προϊόντα, να λύσει κάθε σας απορία και να σας καθοδηγήσει!

Ταυτόχρονα, θα έχετε πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές για επαγγελματίες, ώστε να απολαμβάνετε τα προϊόντα μας στις καλύτερες τιμές!

Παρουσίαση Προϊόντων


H παρουσίαση των προϊόντων μας περνάει από την θεωρία στην πράξη! Θέλουμε να γνωρίσετε τα προϊόντα μας στην πράξη και να ενθουσιαστείτε και εσείς με τα αποτελέσματα όσο και εμείς, γι’ αυτό και οι τεχνικοί μας μπορούν να σας παρουσιάσουν και να εφαρμόσουν κάποιο από τα επαγγελματικά μας προϊόντα στον χώρο σας!

Χρώμα, αποχρωματισμός και θεραπείες με τα προϊόντα της Tahe από τους τεχνικούς της Tahe!

Αν είστε επαγγελματίας κομμωτής και ενδιαφέρεστε για την παρουσίαση κάποιου προϊόντος στον χώρο σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο +30- 210 99 41 184.

Σεμινάρια


Η επιτυχία του επαγγελματία βασίζεται στην εκπαίδευση, την κατάρτιση, την συνεχή ενημέρωση, την επιχειρηματική διαμόρφωση και το πάθος! Προτεραιότητα μας είναι ο επαγγελματίας και γιαυτό ακριβώς φροντίζουμε για τη συνεχή του ενημέρωση και εκπαίδευση μέσα από 3 βασικές κατηγορίες σεμιναρίων:

Tahe Master Color


 

Η αγάπη των πελατών μας για το χρώμα, τα δημιουργικά μείγματα και τα προϊόντα της Tahe, τους φέρνει στο Tahe Color Master Class! Ένα μάθημα γεμάτο έμπνευση και δημιουργία όπου οι τεχνικοί της Tahe δημιουργούν και παρουσιάζουν όλες τις νέες τάσεις της μόδας. Το σεμινάριο περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση όλων των νέων τεχνικών στον αποχρωματισμό και στο χρώμα και έχει στόχο την άριστη εκπαίδευση για το βαφείο! Το περιεχόμενο του σεμιναρίου βασίζεται κάθε φορά στα νέα μας προϊόντα και την νέα collection της Tahe!

 Tahe Formation


 Το πάθος και η επιχειρηματικότητα καθορίζουν το επίπεδο της υπηρεσίας που προσφέρει ο κάθε επαγγελματίας στους πελάτες τους. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά του επαγγελματία ενισχύουμε στα σεμινάρια διαμόρφωσης. Μάρκετινγκ, βασικές αρχές ανάπτυξης της επιχείρησής σας, σχεδιασμός της υπηρεσίας και νέες ιδέες παρουσιάζονται στους επιχειρηματίες και έχουν στόχο την κινητοποίηση τους και την ενίσχυση των κινήτρων τους με στόχο την επιτυχία!

Ενημερωθείτε μέσα από τη σελίδα με τα νέα μας για το επόμενο σεμινάριο!

Αν είστε επαγγελματίας επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε κάποιο από τα προϊόντα μας!