Πρωτοπόροι στην ομορφιά και στην υγεία

Tahe έχοντας υπηρετήσει πάνω από 50 χρόνια την ομορφιά και την υγεία, γνωρίζει καλά ότι το κλειδί για τέλεια μαλλιά και δέρμα είναι: τα καλά συστατικά και οι καλύτεροι επαγγελματίες! Αυτή είναι η ουσία της φιλοσοφίας μας, η οποία ολοκληρώνεται με συνεχή έρευνα και βελτίωση και με την δημιουργία υπέροχων και καινοτόμων τρόπων εφαρμογής από τους επαγγελματίες της ομορφιάς. Κομμωτική, ομορφιά και αισθητική ιατρική είναι οι τρεις επιχειρηματικοί τομείς της Tahe, που προσφέρουν από προϊόντα «έργα τέχνης» για όλους τους επαγγελματίες. Καλώς ήρθατε στο κόσμο της Tahe. Ένας κόσμος όπου η υγεία και η ομορφιά είναι το πιο σημαντικό. Όμορφη με Tahe!

Bigen αποτελεί τον συνδυασμό προϊόντων για τον κομμωτή και προϊόντων για τον τελικό καταναλωτή.
Ως μέρος της πολυεθνική ιαπωνικής Hoyu, δεν αποτελεί μόνο έναν από τους κορυφαίους παρόχους χρωμάτων για τα μαλλιά αλλά μέσω του συνθήματος της “Color Your Heart” εκφράζει την επιθυμία και το πάθος για το χρώμα. Αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής και το πάθος για το χρώμα στοχεύει στην ανάπτυξη προϊόντων πιο φιλικών προς τον τελικό καταναλωτή.
Παράλληλα, απευθυνόμενη στους επαγγελματίες κομμωτές, για την περιποίησης των μαλλιών, παράγονται στην Ελλάδα όλα τα προϊόντα Bigen επαγγελματικής φροντίδας με γνώμονα τη βέλτιστη σχέση τιμής-ποιότητας για τον κομμωτή.

Όταν η τεχνολογία και η φύση βαδίζουν χέρι – χέρι.

Η τέλεια φροντίδα για τα μαλλιά.Η τέλεια επιλογή για προσιτά & ποιοτικά προϊόντα κομμωτηρίου.

Όλα τα προϊόντα Blumin έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να περιποιούνται τα μαλλιά σας. Κάθε συστατικό παρέχει ακριβώς αυτό που χρειάζονται κάθε στιγμή. Και το αποτέλεσμα; Μαλλιά που λάμπουν από υγεία.

Γνωρίστε την Blumin Perfect για τέλειο χρώμα σας που διαρκεί!

Ανακαλύψτε τη νέα μόνιμη βαφή μαλλιών μέσα από μία σειρά από έντονα, ζωντανά και μακράς διάρκειας χρώματα που προέρχονται από συστατικά υψηλής ποιότητας.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε λιπίδια και μαλακτικούς παράγοντες στα χρώματά δίνει 80% περισσότερη λάμψη.

Ένα χρώμα που ικανοποιεί τον επαγγελματία και τον απαιτητικό καταναλωτή.

 

Φέρνει την επανάσταση στα καλλυντικά μαλλιών.

Μία καινοτόμος καλλυντική φόρμουλα αποτρέπει, προστατεύει και επανορθώνει τις βλάβες των μαλλιών, που προέρχονται από χημικές ή άλλες εργασίες.
Οι νέες επαναστατικές φόρμουλες που βασίζονται σε οξέα φρούτων, δύναμη των ορυκτών αλάτων & αντιοξειδωτική τεχνολογία υπερζύμωσης, έρχονται να αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις θεραπείες ο επαγγελματίας κομμωτής και ο πελάτης του.