Πρωτοπόροι στην ομορφιά και στην υγεία

Tahe έχοντας υπηρετήσει πάνω από 50 χρόνια την ομορφιά και την υγεία, γνωρίζει καλά ότι το κλειδί για τέλεια μαλλιά και δέρμα είναι: τα καλά συστατικά και οι καλύτεροι επαγγελματίες! Αυτή είναι η ουσία της φιλοσοφίας μας, η οποία ολοκληρώνεται με συνεχή έρευνα και βελτίωση και με την δημιουργία υπέροχων και καινοτόμων τρόπων εφαρμογής από τους επαγγελματίες της ομορφιάς. Κομμωτική, ομορφιά και αισθητική ιατρική είναι οι τρεις επιχειρηματικοί τομείς της Tahe, που προσφέρουν από προϊόντα «έργα τέχνης» για όλους τους επαγγελματίες. Καλώς ήρθατε στο κόσμο της Tahe. Ένας κόσμος όπου η υγεία και η ομορφιά είναι το πιο σημαντικό. Όμορφη με Tahe!

 

Bigen αποτελεί τον συνδυασμό προϊόντων για τον κομμωτή και προϊόντων για τον τελικό καταναλωτή.
Ως μέρος της πολυεθνική ιαπωνικής Hoyu, δεν αποτελεί μόνο έναν από τους κορυφαίους παρόχους χρωμάτων για τα μαλλιά αλλά μέσω του συνθήματος της “Color Your Heart” εκφράζει την επιθυμία και το πάθος για το χρώμα. Αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής και το πάθος για το χρώμα στοχεύει στην ανάπτυξη προϊόντων πιο φιλικών προς τον τελικό καταναλωτή.
Παράλληλα, απευθυνόμενη στους επαγγελματίες κομμωτές, για την περιποίησης των μαλλιών, παράγονται στην Ελλάδα όλα τα προϊόντα Bigen επαγγελματικής φροντίδας με γνώμονα τη βέλτιστη σχέση τιμής-ποιότητας για τον κομμωτή.