Τα Νέα Μας

Νέα Collection – TOTAL LOOK

Νέα Collection, νέες προτάσεις για Δημιουργία!

Με κάθε νέα της Collection, η Tahe παρέχει καθοδήγηση και έμπνευση για δημιουργία με Lumiere Color!

Στη νέα Collection TOTAL LOOK, πάμε ένα βήμα παραπέρα όλες τις νέες τεχνικές που ακούμε καθημερινά πλέον στα κομμωτήρια όπως balayage, bronde και baby lights. Κοιτώντας πάντα την ουσία και την χρησιμότητα των τεχνικών αυτών σας παρουσιάζουμε εναλλακτικές εκτελέσεις τους που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας και θα τονώσουν την δημιουργική σας διάθεση. Πάντα με τη χρήση της μόνιμης βαφής Lumiere Color, με κερατίνη, εκχύλισμα σάβια, υγρό χρυσό και χαμηλή περιεκτικότητα σε αμμωνία!

Στην φιλοσοφία της Tahe, προτεραιότητα έχει πάντα η διατήρηση της φυσική κατάστασης των μαλλιών. Όλες οι τεχνικές πραγματοποιούνται με την χρήση προϊόντων που όχι απλά δε θυσιάζουν την υφή της τρίχας αλλά την αναβαθμίζουν. Μαζί με τη θρέψη που προσφέρει η μόνιμη βαφή Lumiere Color, o συνδυασμός της διαδικασίας του χρωματισμού με τα προϊόντα οργανικής φροντίδας από τη σειρά Organic Care, έρχεται να μεταμορφώσει πλήρως τα μαλλιά, αφήνοντας τα ενυδατωμένα και πιο λαμπερά από ποτέ!

Εμπλουτίστε τις καθημερινές υπηρεσίες που προσφέρεται με νέες ιδέες, νέα προϊόντα για καλύτερα αποτελέσματα, βλέποντας την Collection Lumiere TOTAL LOOK και δείτε αναλυτικά όλες οι νέες τεχνικές στα step by step videos

Related Posts